Rize Pazar'da Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Rize Pazar'da çeşitli etkinliklerle Ciha Kalesi'nde kutlandı.

AJANS PAZAR

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Rize Pazar’da çeşitli etkinliklerle Ciha Kalesi’nde kutlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda  Atatürk Anıtına Çelenk sunulması ve akabinde düzenlenen programa Ciha Kalesinde devam edildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına, Kaymakam Mustafa Akın, Garnizon Komutanı Hava İstihkâm Üsteğmen Murat Demirbaş, Belediye Başkanı Neşet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Erbaş, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Özbek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Siyasi Parti Temsilcilerinin İlçe Başkanları, Kurum Amirleri, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Ciha Kalesi surlarından dağcı sporcuların bayraklı inişi ile başlayan etkinlikler, karete, güreş, kick boks, taekwondo, judo, motosiklet gösterileri, gençlik konseri ve yöresel halk oyunları ile devam etti.

 Pazar  Kaymakamı Mustafa Akın, programda emeği geçenlere teşekkürler etti.

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama ciha