Pazarspor U-13 Takımı Sporcusu 'Burak Bal' Hayatını Kaybetti

Pazarsor Kulübü U-13 Takımı sporcusu Burak Bal ailesi ile beraber geçirdiği elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

AJANS PAZAR

Pazarspor sosyal medya resmi hesabından elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Burak Bal’ın üzücü haberini şöyle duyurdu:

“Kulübümüz U-13 Takımı sporcusu Burak Bal ailesi ile beraber geçirdiği elim bir trafik kazası neticesinde vefat etmiştir.

Tüm camiamızı ve ilçemizi hüzne boğan kazada vefat eden Burak'ımıza Annesi Gülcan ve kardeşi Mert'e yüce Allahtan rahmet ailesine sevenlerine sabır ve Başsağlığı dileriz.”

Kaza, Rize’nin İyidere ilçesi Karadeniz sahil yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İyidere’den Trabzon istikametine gitmekte olan 53 HC 293 plakalı aracın sürücüsü Ümit Bal, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

Kazada Burak Bal’ın annesi Gülcan Bal, kardeşi Mert Bal hayatını kaybederken Baba Ümit Bal ve 5 yaşındaki Ziya Bal Kaldırıldıkları Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

vevat Burak Bal trafik kazası