Pazar Ziraat Odası'nın Çayevi Hizmete Açıldı

Ziraat Odası Pazar çay fabrikasından kiralayıp Pazarlıların hizmetine sunduğu Pazar Ziraat Çayevi hizmete açıldı. Pazar Ziraat Çayevi' nde bir bardak Çayın 7.5 TL den satıyor.

 AJANS PAZAR

Ziraat Odası Pazar çay fabrikasından kiralayıp Pazarlıların hizmetine sunduğu Pazar Ziraat Çayevi hizmete açıldı. Pazar Ziraat Çayevi’ nde bir bardak Çayın 7.5 TL den satıyor.

.Pazar Ziraat Odası aylık meclis toplantısını yeni hizmete giren Pazar Ziraat Çayeli’nde yaptı. Pazar Ziraat Odasının Meclis toplantısına Pazar yerel basını davet edildi.

Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce meclis toplantısı öncesinde basına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Mekânı 2.5 yıl önce ÇAYKUR’dan kiraladık. Amacımız burada ÇAYKUR’a ait ürünleri satmanın yanında  bizde faaliyetlerimizi değişiklik olarak devam etmektir. İlk zamanlar sadece çay satışı yapıyorduk. Kafeterya yoktu. Satışlarımız genelde turistiktir. ÇAYKUR’un yüz küsur çeşit Çayı var burada ve özel sektör çayı satılmamaktadır. Birde ek olarak Ziraat Odası marka çayımızın satıyoruz. Buranın işletmesi özel sektöre değil bize aittir. Fiyatlarımız piyasaya göre daha ucuzdur. Çay 7.5 TL dir.. Pazar’da belediyeden sonra kamu olarak biz hizmet ediyoruz. Belediye ile rekabetimiz yok. Bize gelen bizde, belediyenin sosyal tesislerine giden orda çayını içer” dedi

İnce konuşmasında, ”Biz burayı 2,5 sene önce kiraladığımızda burası harabe halindeydi. Düzenleyip hizmete açtık. Satışlarımız tamamen turistik amaçlıdır. iç piyasaya hitap etmiyoruz. Haftanı yedi günü sabah 8.30 da açılıp akşam 22.00 de kapanacak. Geçici iki personel hizmet verecek”. İfadelerini kullandı

İnce Pazar Ziraat Çayevi’nde, yemek verilmeyeceğini sadece çay, kahve ve kahvaltı verileceğini söyledi.

Pazar Ziraat Odası Çayevi hizmet