Pazar TSO, TOBB 80.Genel Kuruluna Katıldı

Pazar TSO Başkanı ve üyeleri TOBB 80.Genel Kuruluna katıldı.

AJANS PSZAR

TOBB 80. Genel Kurulumuz kapsamında Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Bayraktutan, Meclis Başkanı Sayın Barış Zaman ve Genel Sekreter Gülbahar Çakıroğlu 16 Mayıs 2024 Perşembe günü programa katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU genel kurulda yaptığı konuşmasında şu cümleleri ifade etti: “TOBB 80. Genel Kurulumuzu tamamladık. Ülkemize ve iş dünyamıza hayırlı olsun.81 il ve ilçelerden katılan tüm Oda-Borsa Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, delegelerimize, kadın ve genç girişimcilerimize teşekkür ediyorum. TOBB Ailesi olarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da ülkemizi daima ileriye taşıma sorumluluğu ve gayreti içinde olacağız.

Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da; emek verecek, çalışacak, üreteceğiz.” dedi.

Oda-Borsa Başkanlarımızdan Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nevzat Bayraktutan, Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Başkanı Sadettin Akkoyunlu, Genel Sekreterlerden Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gülbahar Çakıroğlu, Of Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Murat Zırıh bir araya geldi.

Pazar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Bayraktutan katılım sağladığı genel kurul için duygu ve düşüncelerini şöyle açıkladı; ”Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olarak İş dünyasına ve ülkemize hizmetlerde bulunan üyelerimize aynı zamanda 72 yıldır ülkemizin kalkınmasına katkı veren, el birliği, gönül birliği ve akıl birliği ile nice başarılara imza atan TOBB Ailesi üyelerine teşekkür ediyorum. Kurucularımızı ve emeği geçenleri şükranla yad ediyoruz.” dedi.

TSO Nevzat Bayraktutan M Rıfat Hisarcıklıoğlu