İşte Pazar'da Denize Girilecek Yerler

Rize Pazar'da 2024 yılında denize girilecek yerler İpek Demir'in haberi ile Kampyeri sitesinde yayınlandı.

İpek Demir’in Kampyeri sitesinde yayınlanan haberi şöyle:

 Hamidiye plajı

Pazar’da denize girilecek yerler 2024 – Pazar plajları 2024 listesi içeriğimizin ilk bölümünde Hamidiye Plajı yer almaktadır. Karadeniz sahil yolu üzerinde yer alan Hamidiye Plajı’nda herhangi bir işletme ve tesis yoktur. Ayrıca tuvalet, soyunma kabini ve duş gibi imkanlarında bulunmamasından dolayı; temel ekipman ve yiyecek anlamında hazırlık yapmadan gitmemek gerekmektedir. Hamidiye Plajı’nın plaj alanı taşlıktır. Büyük taşların olmasından dolayı deniz ayakkabısı ya da terlik kullanmak gerekmektedir.  Yüzme bilmeyenler ve çocuklu aileler dikkat etmelidir.

Kirazlık Plajı

Karadeniz sahil yolu üzerinde yer alan Kirazlık Plajı, ücretsiz bir plajdır. Plaj alanının taş yapısına sahip olmasından dolayı; daha çok piknik ve manzara seyri için tercih edilmektedir. Kirazlık Plajı’nın arka tarafında restoran ve kafe tesisi de hizmet vermektedir. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya işletmeden temin edebilirsiniz. Yüzme bilmeyen bireyler ve çocuklu ailelerin dikkatli olması önerilmektedir. Plaj alanında yer alan taşlar ayaklara zarar verebileceğinden dolayı, terlik ya da deniz ayakkabısı kullanılmalıdır.

Tünel Plajı

Rize – Artvin Havalimanı’na oldukça yakın mesafede yer alan Tünel Plajı, ücretsiz bir plajdır. Taş ve kum karışımı plaj alanına sahip olan Tünel Plajı’nda herhangi bir işletme ve tesis bulunmamaktadır. Deniz aniden derinleştiği için; çocuklu aileler ve yüzme bilmeyen bireyler dikkat etmelidir. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilirsiniz. Ayrıca plaj alanının taş ve kum karışımı olmasından dolayı; terlik ya da deniz ayakkabısı kullanılması da tavsiye edilmektedir.

Melyat Plajı

Pazar’da denize girilecek yerler 2024 – Pazar plajları 2024 listesi içeriğimizin son bölümünde, Melyat Deresi Sahili Halk Plajı yer almaktadır. Tuvalet, soyunma kabini, duş ve lavabo gibi imkanların bulunmadığı Melyat Deresi Sahili Halk Plajı’nın sol tarafından dere akmasından dolayı, deniz kirlenebilmektedir. Bu yüzden yüzerken dikkatli olmak gerekmektedir. Plaj alanında taşlar bulunmaktadır ve bu yüzden terlik ya da deniz ayakkabısı kullanılması önerilmektedir. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürüp, keyifli bir gün batımı manzarası izleyebilirsiniz.

Kaynak: İpek Demir (Kampyeri)

deniz plaj Pazar