AK Parti Pazar'da 'Sevgi Yürüyüşü' Gerçekleştirdi

31 Mart Yerel Seçimlerine 1 gün kala Rize Pazar'da heyecanlı ve yoğun çalışmalara sahne olan seçim gündemi AK Parti'nin Sevgi yürüyüşü ile sona erdi.

AJANS PAZAR

31 Mart Yerel Seçimlerine 1 gün kala Rize Pazar’da heyecanlı ve yoğun çalışmalara sahne olan seçim gündemi AK Parti’nin Sevgi yürüyüşü ile sona erdi.

Seçim hazırlıklarını çeşitli propaganda yöntemleri ile yürüten AK Parti, Rize Pazar’da gerçekleştirdiği şehir yürüyüşü ile adeta gövde gösterisi yaptı. Kalabalık bir vatandaşın katılımı ile dev Türk Bayrak eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüş Ak Parti seçim irtibat bürosunun önünden başladı. Araç eşliğinde yapılan Sevgi Yürüyüşüne Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç’ın yanı sıra, AK Parti Rize Milletvekilleri Muhammet Avcı ile Harun Mertoğlu, Eski Bakan ve Ardeşen Belediye Başkanı İmdat Sütlü, AK Parti Rize İl Teşkilatı, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir, Parti İlçe teşkilatları ve kalabalık Pazarlı vatandaş gurubu katıldı. 

AK Parti Pazar İlçe Teşkilatının düzenlediği 31 Mart Yerel Seçim Sevgi Yürüyüşü Pazar’ın sokaklarını dolaştıktan sonra başlangıç noktası olan seçim irtibat bürosunun önünde yapılan konuşmalarla sona erdi.

AK Parti Pazar Sevgi Yürüyüşü Ekrem Kılıç